En ny början

Med cirka två veckor kvar till jag börjar på mitt nya jobb startar jag också igång den här bloggen. Jag har skrivit på olika bloggar mer eller mindre (oftast mindre) regelbundet under flera års tid, men jag tänker att den här bloggen på något sätt kanske kan knyta ihop säcken. På något sätt samla ihop innehållet från de olika bloggarna till en och samma. Vi får väl se hur det blir.

De senaste fyra åren har jag arbetat som fysioterapeut inom specialistpsykiatrin. Jag skrev att jag ska byta jobb, men egentligen handlar det bara om en ny arbetsplats. Arbetsuppgifterna kommer troligtvis vara i princip samma som tidigare. Det känns som att jag hittat hem med mitt arbete inom fysisk och psykisk hälsa. Jag säger fysisk och psykisk, betoningen ligger väl på psykisk, men vad är egentligen ett sinne utan en kropp (och vice versa)?

Jag får vara med om så många viktiga upplevelser och erfarenheter via mina intressen och mitt yrke att jag vill på något sätt dela med mig ytterligare av det. Jag kan ju utifrån sekretess självklart inte prata om specifika individer eller möten men kanske om de lärdomar och aha-upplevelser jag själv får genom dessa erfarenheter.

Det här är lite av mina ambitioner, vi får som sagt se hur det blir.

/R

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: